top of page

Tilapäinen liikuntasalin tai urheiluhallin lattiapinnoite

Palamatto_on_ympäristöystävällinen.jpg
Palamatto_on_vedenpitävä.jpg
Palamattojen_vuokraus.jpg

Muuta liikuntasalisi tai urheiluhallisi monitoimiseksi tilaksi 

Palamatto lattiansuojien ansiosta voit muuttaa liikuntasalisi/hallisi monikäyttöiseksi tilaksi, jota voidaan vuokrata vaikkapa tapahtumiin, juhliin, seminaareihin, kokouksiin, myyjäisiin, palkintojenjako -tilaisuuksiin ja konsertteihin. Voit rentoutua tietäen, että tilasi lattiaa suojaa luotettava pinnoite, joka kestää pöydät, tuolit, AV-laitteistot, lavat ja muut tapahtumissa tarvittavat rakenteet.

 

Palamattojen nerokas, teknologisesti edistyksellinen melua torjuva lattiapinnoite on valmistettu erityiskestävästä polypropyleenista. Sen kovaa kulutusta kestävä rakenne suojelee lattiaasi korkokengiltä, tuolien raahaamiselta ja muilta kolhuilta, jotka voisivat pilata lattian oman pinnan. Pitkäikäinen palamatto lattiansuojalaatta säästää sinua ylimääräisiltä, lattiaremonteista syntyviltä menoeriltä. 

 

Palamatto on vedenpitävä; läpäisemätön polyolefiinipäällyste suojelee lattiaasi roiskeilta ja tahroilta. Jos palamatolle kaatuu lasillinen punaviiniä, voit vain pyyhkiä sen pois ilman huolia kosteusongelmista tai tahroista.

 

Näyttävä palamatto-lattiansuojalaatta on saatavissa viidessä modernissa värissä. Voit valita vaikkapa tummanharmaan värin, lisätä sen kaveriksi vaikka punaista, tai rakentaa kuvion vaikka kaikkia viittä väriä hyödyntäen. Koska kaikki värit ovat samaa väriperhettä, Palamattojen värit toimivat hyvin yhdessä näyttäen erittäin tyylikkäältä ja muodikkaalta. 

 

Palamatto lattiansuojalaatat voidaan kustomoida sopimaan mikä tahansa malliseen lattiaan. Jopa epäsäännölliset alueet tilassasi voidaan suojata. Voit myös helposti korvata minkä tahansa osan palamatto-lattiaa, mikäli tarve vaatisi. Voit käyttää palamatto lattiansuojalevyjä lyhyt- tai pitkäjaksoisesti oman tarpeesi mukaan. Sen asentaminen on helppoa ja nopeaa – tavanomaisen monitoimitalon lattian suojaaminen kestää vain noin 40 minuuttia, ja Palamattojen purkaminen on vielä nopeampaa. Helppo ja kompaktisti varastoitava palamatto levyt pinotaan tarkoitukseen valmistetuille kärryille helppoa pakkaamista ja purkamista varten.

 

Palamatot valmistetaan kustannustehokkaasti ympäristöystävällisellä tavalla. Se on yllättävän kustannustehokas ja ekologisesti kestävä tuote kuntien ja kaupunkien omistamien liikuntahallien ja liikuntasalien, monitoimitalojen ja yhteisö käytössä olevien liikuntahallien herkästi vaurioituvien lattiapintojen suojaamiseen. 

 

Soita nyt ja kysy lisää palamatto lattiansuojalevyistä! Se on Euroopan helpoin ja paras lattiansuojausjärjestelmä.

Palamatto lattiansuojalevyjen värivaihtoehdot:

Palamatto punainen Expomatto
Palamatto vaaleanharmaa Expomatto
Palamatto antrasiitti tummanharmaa Expomatto
Palamatto ruskea Expomatto
Palamatto tummansininen Expomatto
bottom of page