top of page

Liikuntasalin tai liikuntahallin lattian suojaus

Expomatto_palamatto_liikuntasaliin.jpg
Laadukas_palamatto_liikuntahalleihin.jpg
Suojaa_aroille_puulattiolle.jpg

Palamatto on korkealuokkainen lattiansuoja urheiluhalleihin

Palamatto lattiansuoja on korkealaatuinen, tilapäiseen käyttöön suunniteltu lattiasuoja, joka ei rakoile tai kipristele reunoistaan.

Se on täydellinen tuote suojaamaan arkaluontoisia lattioita, sillä se on myös turvallinen – Palamatto -lattia on tasainen, eikä kompastumisia tarvitse pelätä. 

 

Palamatto lattiansuoja on kehitetty alun perin Euroopassa suojaamaan eksoottisia puu- ja marmorilattioita vahingoittamatta niitä, mutta nykyään sitä käytetään arkojen lattioiden suojaamiseen liikuntasaleissa ja muissa tiloissa ympäri maailman.

 

Palamatto lattiansuoja nerokas, teknologisesti edistyksellinen lattiapinnoite on valmistettu erityiskestävästä polypropyleenista. Sen kestävä rakenne suojaa lattiaasi kulutukselta ja kolhuilta, jotka ilman suojausta pilaisivat lattiasi. Kestävä palamatto vähentää kulujasi pidentäen lattioiden käyttöikää ja vähentäen tarvetta korjauksiin ja kokonaisiin lattiaremontteihin.

 

Palamatto lattiansuoja on vedenpitävä; siinä on läpäisemätön polyolefiinipäällyste, joka pysäyttää nesteroiskeet ja vähentää tahriintumisia.

Jos jotain läikkyy palamaton pinnan päälle, pyyhi se vain pois.

 

Palamaton avulla voit hyödyntää liikuntasaliasi monikäyttöisemmin – koska lattiasi on hyvin suojattu kestävällä palamatolla, voit vuokrata tilaasi uusiin käyttötarkoituksiin kuten vaikkapa juhliin, esityksiin, myyjäisiin, seminaareihin, tapaamisiin, konsertteihin tai vaikkapa gaalailtoihin?

 

Voit käyttää palamattoa lyhyt- tai pitkäkestoisesti. Palamatto lattiansuojan asentaminen on helppoa ja yksinkertaista.

Tavanomaisen liikuntasalin suojaaminen kestää noin 40 minuuttia – ja palamatto lattiansuoja on vielä nopeampi purkaa. 

 

Helpot ja kompaktisti varastoitavat palamatot pinotaan tarkoitukseen valmistetuille palamatto- kuljetuskärryille helppoa pakkaamista ja purkamista varten.

 

Palamatto lattiansuojat voidaan räätälöidä sopimaan mikä tahansa malliseen lattiaan. Jopa epäsäännölliset alueet tilassasi voidaan suojata.

Voit myös helposti korvata minkä tahansa osan palamattoa, mikäli tarve vaati.

 

Näyttävä palamatto on saatavissa viidessä modernissa värissä. Voit valita vaikkapa sinisen värin, lisätä sen kaveriksi toisen värin, tai rakentaa kuvion vaikka kaikkia viittä väriä hyödyntäen. Koska kaikki värit ovat samaa väriperhettä, palamaton värit toimivat hyvin yhdessä näyttäen erittäin tyylikkäältä ja muodikkaalta. Palamatot valmistetaan kustannustehokkaasti ympäristöystävällisellä tavalla, joten se on erittäin kustannustehokas ja ekologisesti kestävä tuote herkästi vaurioituvien lattiapintojen suojaamiseen.

 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miksi palamatto lattiansuoja on yksi Euroopan suosituimmista puupintaisten liikuntahalli -lattioiden tilapäispinnoitteista.

Palamatto lattiansuojalevyjen värivaihtoehdot:

Palamatto punainen Expomatto
Palamatto vaaleanharmaa Expomatto
Palamatto antrasiitti tummanharmaa Expomatto
Palamatto ruskea Expomatto
Palamatto tummansininen Expomatto
bottom of page