top of page

Palamatto mallistomme - Tuotteet

Giant_tile_Expomatto.jpg

Palamatto Concord Giant -lattialaatta

Irtoasennettavat palamatto lattiansuoja moduulilaatat, on helposti asennettava ja nopeasti käyttöön saatettava tilapäinen lattiapinnoite. Palamatoilla suojaat arkoja puupintaisia lattioita ja sillä saavutetaan hiljaisempia ja akustisesti paranneltuja huonetiloja esimerkiksi koetilaisuuksien tarpeisiin.

Koulut, yliopistot ja muut oppilaitokset voivat parantaa liikuntasalien akustiikkaa nopeasti ääntä vaimentavilla palamatto lattiansuojilla.

 

Concord Giant jättikokoinen moduulilaatta on ehkä markkinoiden laadukkain lattiansuoja, tilapäiseen lattian suojaamiseen!

Andes_Palamatto_Expomatto.jpg

Palamatto Andes - Se edullisempi lattialaatta

Palamatto Andes lattiansuoja on erinomainen ja kustannustehokas moduulilaatta tilapäiseen lattian suojaamiseen. Andes lattialaatta on nopea asentaa ja sen pääkäyttökohteina ovat messut ja muut suuret tapahtumat. Andes palamatto moduulilaatalla voit korvata perinteisen messumaton usein toistuvissa tapahtumissa. Andes palamatto on hyvin kulutusta kestävä ja hankintahinnaltaan edullinen vaihtoehto. Andes palamatolla parannat myös tilan akustiikka.

Bitumipohjaisena emme suosittele Andes palamattoa aroille ja lakatuille liikuntasalien puupintaisille lattiapinnoille. 

Kiitos, Viesti lähetetty!

bottom of page