top of page

Suojaa liikuntasalin tai liikuntahallin lattian tilapäisesti

Palamatolla_helppo_äänieristys.jpg
Kustannustehokas_Palamatto.jpg
Palamatto_Lattiansuojalaatta.jpg

Palamatolla helppo äänieristys koetilaisuuksien ajaksi

Palamatto lattiansuojalaatta on mielenkiintoinen, korkealuokkaisesti ääntä eristävä tilapäinen mattojärjestelmä, jonka avulla teet tiloistasi hiljaisemmat koetilaisuuksia varten.

 

Koulut, yliopistot ja muut oppilaitokset voivat parantaa merkittävästi akustiikkaa koehuoneissaan – nopeasti ja kustannustehokkaasti palamatto lattiansuojan melua vähentävillä laatoilla.

 

Palamattojen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Keskivertohuoneen lattian pinnoittaminen vie noin puoli tuntia, ja palamatoista kasatun lattian purkaminen on vielä nopeampaa. Palamatto tilapäiset akustiikkalaatat minimoivat ja estävät niin kolhuilta kuin melultakin.

Koetilaisuuden jälkeen se on helppo poistaa ja palauttaa liikuntatilat tavanomaiseen käyttöönsä.

 

Palamatto lattiansuojalaatta on nerokas, teknologisesti edistyksellinen melua torjuva lattiapinnoite on valmistettu erityiskestävästä polypropyleenista, ja siinä on läpäisemätön polyolefiinipäällyste. Nämä kovaakin kulutusta kestävät laatat eristävät ääntä ja pienentävät melutasoa tilassa kuin tilassa.

 

Äänieristykseen erinomainen palamatto on myös erittäin turvallinen lattiapinta.

Se ei jää koholle eikä rakoile saumoista – saat tasaisen, kiinteän lattian. 

 

Palamatto lattiansuojalevyt on kehitetty alun perin Euroopassa suojaamaan eksoottisia puu- ja marmorilattioita vahingoittamatta niitä, mutta nykyään sitä käytetään muun muassa hiljentämään tilapäisiä koetiloja ympäri maailman.

 

Palamatot voidaan kustomoida sopimaan mikä tahansa malliseen lattiaan. Jopa epäsäännölliset alueet tilassasi voidaan suojata. Voit myös helposti korvata minkä tahansa osan palamatto-lattiaa, mikäli tarve vaatisi. Helppo ja kompaktisti varastoitavat palamatot pinotaan tarkoitukseen valmistetuille kärryille helppoa pakkaamista ja purkamista varten.

 

Näyttävät palamatto-lattiansuojalaatat on saatavissa viidessä modernissa värissä. Voit valita vaikkapa punaisen värin, lisätä sen kaveriksi toisen värin, tai rakentaa kuvion vaikka kaikkia viittä väriä hyödyntäen. Koska kaikki värit ovat samaa väriperhettä, Palamattojen värit toimivat hyvin yhdessä näyttäen erittäin tyylikkäältä ja muodikkaalta. 

 

Käytitpä palamattoja lyhyt- tai pitkäkestoisesti, se on taloudellinen ratkaisu. Palamatot valmistetaan kustannustehokkaasti ympäristöystävällisellä tavalla, joten se on erittäin kustannustehokas ja ekologisesti kestävä tuote herkästi vaurioituvien lattiapintojen suojaamiseen. 

 

Jos etsit hiljaista, tilapäistä lattiapinnoitetta kustannustehokkaasti koulun, yliopiston, monitoimitalon tai yrityksen käyttöön, sinun täytyy tutustua palamatto lattiansuoja levyvalikoimaan nyt! Se on maailman johtava tilapäislattiapinnoite maaseutukouluista aina kiirettä kuhiseviin yliopistoihin.

Palamatto lattiansuojalevyjen värivaihtoehdot:

Palamatto punainen Expomatto
Palamatto vaaleanharmaa Expomatto
Palamatto antrasiitti tummanharmaa Expomatto
Palamatto ruskea Expomatto
Palamatto tummansininen Expomatto
bottom of page